Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Sunday, 10 April 2022

Curious Cat

Korang tau tak ada 1 apps yang korang boleh tanya any questions anonymously? Sejak aku ada blog, ramai jugak la emel aku tanya itu dan ini. So aku create satu akaun Curious Cat if korang ada apa-apa nak tanya tapi segan nak aku tau siapa korang. You can freely ask about anything, pasal kehidupan ke PTD ke apa ke. InshaAllah aku cuba jawab yang mana dalam pengetahuan aku (bila ada masa) hehe.

So here is my link:


If korang tak kisah nak emel, I don't have any issue with that too. Let's enjoy life to the fullest, stay positive and be happy! 😋

*please refer 👇 for any new post.

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
If you have any inquiries that need urgent reply, please email to nadiaroslan261@gmail.com
Thank you in advance