Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Tuesday, 10 April 2018

Happy Birthday, Nadia!

Birthday is just an annual reminder that our time to meet God is closer. I never fancy birthday, it's not our family tradition to celebrate it like most people do. I try to find the value of birthday, but still it didn't suit my soul haha.

I only wish to the people that I love and concern and I mean every single words that I throw. And please forgive me if I ever forget anyone's birthday, it's not my forte to remember dates haha. 

So, as I turned 28 today, may I be better in every aspect of life. May I never hurt anyone's feeling.  May my presence in anyone's life is a bless for them. May all people that I love living comfortably with their loved ones. And many more good things and May Allah grants my silent prayers. Ameen.

Adios. 

10 comments:

  1. Sanah helwah awak...may Allah ease n bless ur life...

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday, Nadia !

    semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.
    moga awak dapat capai impian hidup awak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you :)

      Ameen. Same doa goes to you :)

      Delete
  3. Selamat hari lahir Nad...semoga terus memberi inspirasi kpd org lain

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari lahir, Nad..! Semoga dipanjangkan umur yang bermanfaat dan dilimpahkan rezqi barakah yang melimpah ruah.. Amiin.. ^^ Nak aku do'akan cepat bertemu jodoh tak weyh?

    Kalau aku sebaya kau, aku dah pergi ngorat crush aku dah..huhuhu.. Anyway, enjoy your youth.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Lee. Ameen. haha doa la mana yg terbaik. AKu doakan yg sama untuk kau:)

      aku tak crush wakakaka. Kenapa sebaya aku? sebaya kau pun takde masalah la nak pergi ngorat hehe age is just a number. gituu haha. Will do Lee, you too! :)

      Delete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
If you have any inquiries that need urgent reply, please email to nadiaroslan261@gmail.com
Thank you in advance