Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Friday, 24 November 2017

Thank you Invictus!

I'm home. Kena halau hahaha. Till next Tuesday. Minggu ni memang patutnya aku balik tapi dah dapat cuti emergency macam ni so why wait? Nasib baik tiket ETS boleh tukar tanpa sebarang caj. And tiket yang tak guna boleh pulang and dapat half price balik. So thoughtful, sayang ETS *walaupun tiket mahal namati*

Budak kelas aku semua kena balik. Tak tahu lah nak bersyukur ke apa sebab final exam tangguh. Mesti pack gila jadual kitorang lepas ni. 

I'm getting better I guess. Batuk je teruk yakmat. Demam still on off. Kat rumah pun aku lepak je dalam bilik, keluar bilik pun pakai mask. Mintak-mintak batuk elok sebelum Isnin, kalau tak Ayah nak bawak pergi hospital balik. Noooooo. No more hospital untill I get my first pregnancy hahaha. 

Tak jumpa pun cousins aku yang cenonet tu. Miss them. Rasa terpinggir. MB Perak mesti marah ni sebab ada rakyat dia yang terpinggir haha. 

Time sakit hari tu aku sangat berterima kasih dekat classmates aku yang sihat. Dorang tolong bersungguh-sungguh, tak mengeluh, tak berkira. Tolong hantar makanan depan pintu, belikan air kelapa muda, menjerit-jerit luar bilik tanya hidup lagi ke tak (HAHA), tolong hantar pergi klinik walaupun busy dengan assignment, their concern ahh banyak lah. Terharu. Thank you so much guys! You guys rock! Invictus rock! Only Allah can repay what you guys did. Ada yang dari sihat terus tak sihat sebab tolong kitorang. Sorry :(

Aku harap groupmates aku ni akan terus bersatu macam ni sampai bila-bila. May God bless us.

Doakan aku and kawan-kawan sihat seperti sedia kala. Doakan selera makan aku kembali.

Thank you!

8 comments:

  1. semoga cepat sembuh nadia! lama sangat tak sihat ni, banyak2kan berehat!

    ReplyDelete
  2. semoga cepat sembuh beron & rakan2 beliau.
    moga tak di bawa pergi hospital tapi jangan sampai overdose ubat batuk sudah la ye

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
If you have any inquiries that need urgent reply, please email to nadiaroslan261@gmail.com
Thank you in advance