Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Sunday, 29 October 2017

Modul ICT

Aku baru lepas habis Modul ICT last week. Nothing much to share. Same old, same old. Belajar macam mana nak jana plan strategi ICT. Aku suka subject ni sebab dia on going assignment, buat step by step and setiap step lecturers guide. So tak lost sangat. Presentation pun simple je and Alhamdulillah kumpulan aku dapat highest mark utk assignment :)

Then macam biasa final exam, yang aku boleh jawab half je kahkahkah. Tak sempat nak study secara thorough (kau memanjang tak sempat studyyy) so kita jawab la ikut logik. Goreng je just jangan bagi hangus haha. Tunggu je la result. Last week dah keluar result Modul Ekonomi, Alhamdulillah lulus hehe.

7 months to go, semoga Allah bagi kekuatan dan permudahkan segala urusan aku dan kawan-kawan.

Nak tidur, penat drive dari Perak tadi, rasa tak sampai-sampai haha. Till we meet again.

Love yaa. Love siapa entah hahhaa.

8 comments:

  1. Salam nk tnya cik, mcm mn ya kalau gagal final exam yg setiap minggu? Boleh repeat? Terima kasih =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh repeat. Tapi sekali je utk satu2 modul. Kalau dh repeat pun gagal lagi boleh kene buang. :)

      Delete
    2. Hehe tapi susah kan nak gagal? x ada bnyk yang kena buang kan?

      Delete
    3. Kalau study susah la gagal haha. Tak byk kene buang. Selalu kene buang sbb sahsiah bkn akademik kecuali plagirism

      Delete
  2. adik ipar ada exam PTD jumaat nanti, kadang tak tahu nak bagi tips apa, search balik entry lama nadia macam ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck to your adik ipar. hehe hope it helps somehow

      Delete
  3. Tahniah lulus. Dapat A+ ke ? Haha

    Love you too :b
    *perasan*

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
If you have any inquiries that need urgent reply, please email to nadiaroslan261@gmail.com
Thank you in advance