Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 1 January 2015

Not a good start for 2015

Now is 3.15 am. I can't sleep. This pain is so unbearable. Bukak peti ais cari ubat tapi dah habis (╥_╥) 

Tadi aku migrain, lepas telan ubat, dinner, then terus tidur. 2 lebih tadi aku terjaga, perut pulak buat hal. Dan baru perasan aku TERmakan cuka tadi time dinner. Ingat dah boleh makan. Sorry perut, aku selalu abaikan kebajikan kau. I'm really sorry

Last aku kena gastrik was last year, (read: last week) kira lama dah tu. Hewhewhew tak lawak Nadia. Minggu lepas dia buat lawatan rasmi, serius aku tak jemput pun.

Pain, please go away. Lambat lagi nak siang nak pergi pharmacy. Aku nak tidur! Salah siapa Nadia? Salah sendiri kan?

*nangis bawah selimut*

Banyak benda aku nak cerita, but not now. Maybe tomorrow, maybe in next 2 years haha.

Takde mood lagi nak welcome 2015. Sakit perut!! 
(╥_╥) Allah, forgive me. Please make this pain *pufff* go away. 

Nak Makkkk *Mak is sleeping soundly next door Nadia*
Nak Ayahh *So does he*

I love you Blog, you always here for me *emo*
I'm gonna name you BlogMax. Remember your late brother, BayMax? May he rest in peace.

  This is not a good start. May thing will get better. Now, I'm trying to sleep.

I love you BlogMax! 
Even you can't heal my pain *jeling*

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance