Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 15 December 2014

Wani's wedding

Semalam cousin aku kahwin dekat Taiping Golf Resort. Bukan main curlasss tempat, menempuh hutan rimba bagai haha.

Hari Sabtu masing2 rasa 2 tangan tak cukup. Goodies yang nak kene pack lebih 1500 ada. Nasib baik la askar2 nya ramai, aku jadi mandor je haha.

Hari tu la nak fikir photobooth la, malam tu jugak design, print bagai. Pukul 12 pergi bincang lagu dengan deejay, baru nak decorate photobooth. Haha last minute dan kami tak dapat dipisahkan. Dengan pengantin2 tidur pukul 2 pagi.

Ni kira paling creative la ni. Esoknya family aku je yang conquer, orang luar sikit je datang kat photobooth. ヽ( ´¬`)ノ

Alhamdulillah, majlis went well. Makanan sedap, pelamin cantik, bridesmaid cantik. Aku jadi bridesmaid, macam takde function sangat la, as always haha. Time nikah, aku teman Wani, aku pegang tissue kot2 la dia nak nangis. Non hadooo, dia gelak ada, syok lettewww dah kahwin haha

Mari lihat gambar aku, sorry la gambar pengantin takde, ramai orang nak bergambar dengan dia, tak kuasa sangatlah nak berebut sebab boleh jumpa dia dengan Zaim, (suami dia) bila2 dan di mana2 haha

Pengantin naik buggy ke dewan.

Bridesmaid merangkap cousin

Kami lagi

Dan lagi

Nak lagi? Dah dah la tu haha

Kepada Wani dan Zaim,
Selamat Pengantin Baru
Semoga kekal bahagia hingga ke Syurga
Semoga dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah
Selamat melayari alam rumah tangga wiwiwiw

Dorang simpan props untuk kenduri aku pulak. Aku hanya ketawa sinis sebab;












Rasa nak hempuk adik laki aku

4 comments:

  1. Still searching? Pro tip: guna google haha

    ReplyDelete
  2. Nadia. Bila kitq plak nak naik pelamin ni. Hahahah

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance