Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Sunday, 23 November 2014

Big Hero 6

Semalam lepas kerja (so lame kerja hari Sabtu), aku dengan Ros pergi JJ Kinta tengok Big Hero 6. Lepas gian tengok wayang, last aku tengok cerita Transformers kot. 

I'm so in love with Baymax. Cerita tu sedih sikit, hampir tumpah air mata jantan aku bahaha. Baymax sangat comel, funny, adorable. Omg, I miss him already. Dah la gebu, sangat hugable. 

How do you rate your pain?
Omnomnom. Nadia bagi 5 bintang!

Lepas tu pergi makan Nasi Arab. Ayam Mandy. Sedapnya Nasi Arab. My all time favourite. Nasi dia sangat sedap dan panjang. 


Semalam sampai restoran Hadramout tu dah  Maghrib. Surau dia open sangat, so boss dia suruh kitorang solat dalam bilik vip. Nasib baik la semalam kira sempurna menutup aurat jugak, sebab celah mana kau nak cari telekung dalam bilik makan? Haha. Tu Tuhan dah bagi hint dah Nadia, bila nak always pakai stokin? Huhu

Balik semalam penat gila, terus tertidur. Pukul 2 terjaga, tapi memang tak larat langsung nak bangun, syaiton semua ni haha. 2nd tersedar dah 5.15pagi, terus bangun solat Isya'. 2x Nadia Tuhan kejut kau suruh solat, betapa sayangnya Dia kat kau, tak bagi tambahkan dosa yang sedia ada. o(╥﹏╥)o

Hari ni just lepak2 dekat rumah je, dan buat snack yang dah lama mengidam.

Nak order boleh whatsapp aku. Nombor aku cari kat Yellowpages. Bahahah

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance