Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 18 September 2014

Serve borang long call

Omaigoddd I've been so busy lately. Dengan kerja kat ofis yang maha banyak tak bagi aku senang lenang langsung. Dengan urusan long call aku yang tak settle2 lagi. Dengan rancangan percutian lagi mihmihmih.

Esok nak ke high court Taiping serve all the necessary documents untuk long call. Hal catering pun entah apa cerita. Nasib baik invitation cards Fairul buatkan. Nak jemput siapa pun tak tahu lagi ni. Bip tak cari lagi. Robe boss tak cari lagi. Pffft. Nasib baik mover kawan aku punya lawyer dah volunteer nak tolong. Syukur di situ. Oh letter of no objection pun tak dapat lagi zzzzz.

Aku rasa long call lagi susah dari kahwin. Hahaha

Resort nak bercuti pun tak book lagi. Kahhhh! Nak bercuti ke mana? Nantikan update di kemudian hari hihihi

Oh hari tu semua dokumen long call aku serve by hand ke AG Chamber, Bar Council dengan Perak Bar. Sesat larat aku ke Putrajaya tu walaupun guna GPS. Haha dasar tarak guna punya olang. Mana aku tau Jabatan Peguam ada dua, serve kat Presint 1, aku pergi Presint 4, jadahhhh! Haha

Hari tu buat afidavit penyampaian kat Ipoh sebab Taiping takde e-filing.

Da setel long call and bercuti, barulah aku akan fikir arah tuju masa depan aku. I don't have any available space to think wisely right now haha.

Doakan segala urusan aku dipermudahkan, Ya Allah.

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance