Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 13 August 2014

Training Programs - Done

Result training programs yang aku pergi secara tiga minggu berturut-turut, yang macam orang gila turun naik KL, akhirnya keluar jugak. And Alhamdulillah, aku dan kawan2 seperjuangan lulus ketiga-tiga exams tersebut.

Dah boleh pergi filing paper 6,7,8. Kena ke KL lagi -_-''. Lagi two weeks kot baru pergi, borang hape tak isi lagi. YBGK certificate pun tak collect lagi. Dasar last minute! Haha

Doakan segala urusan aku dipermudahkan, ya?  

Oh dont be mistaken, law graduates from UUM je perlu attend training programs ni :)

InshaAllah I'll be a legal lawyer soon. Aameen :)

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance