Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Saturday, 10 May 2014

mencarut

haro ini aki kerja. sebab aku bosan, aku cubn menype tanpa melihat keyboars. dan ini hasilnya. kalau korang tak faham lantak kotang ka nji akui daha,. okays sekarang aku pulak tak dagam apa yang aku cuba sampaikan. macam celaka judak rupanya membuat game pada diri sendiri supaya menype tampa melihat keybiars,

joran

dan tanpa bileh de backspave. apa aku tupe nu syaitannnnn. ha syaitann tereja dengan sempurana. nampak tak kesobsanan aku ni? aku dapari kalau type laju2, percentade nak salah lagi kirang datu kau tergaka0ahak nak tupe. so comclusonnya, kalau nak buat sesuatu buat je, janfan pikis dua tuga kalo. 

hahahaha. macam vangangn. oh aku memang senganja eha bangang as vangang, sipan sikit buntinya. mat repmit mesti suka bajsa uang cuba aku lontarkan sekarang ni.

korang faham x raaj> kalau faham cuba trabnslate sebab aky da tak famgam dengan diri sendiri ni.

aku vercadang nak tenfoj wayang raou ruada kawan nak perhi. ada tyang aku pergi sorang2 karean ni. Amazaing spider man 2 besrt taj? ke brick mancxion lagi best? ke duduk ruma lagi best?

mesti korang rasa nak mencarut ken baca ni? ke memang tiada siapa bisa? ohhh i;,m so saddddd. i fell lije makan nasi kensuri naow/ byeeee. selamat tinggal *dula&&

kalau korang siri translate balik apa yang aku tupe kat atas ni, sumpah tak boleh da hahahha.

oh happy nothers dat to all motyherts aiytside rgere. macam derhaka oylak wish mothers day hini. takpela, rak patah wish. 

teal bte!

aku janji tak biat ,c, ni da. tioling jgn benci aku hahahhaha

3 comments:

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance