Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 10 April 2014

24th Nadia

Tahukah kalian hari ni hari jadi aku yang ke 24? Tak tahu pun takpe, aku tak heran haha. Aku dibesarkan dalam family yang tak sambut birthday. So aku memang tak heran pasal birthday ni. Kalau tak wish pun aku memang tak kisah sebab aku pun jarang wish birthday orang.

Kepada yang mendoakan secara terangan atau dalam diam, terima kasih banyak2, moga doa yang sama terlantun kepada anda kembali hehe. Semoga kita sentiasa saling mendoakan bukan hanya pada hari tertentu hehe. 90% wish pada tahun ni aku dapat doa yang berbentuk supaya aku cepat bertemu jodoh yang baik, termasuk la mak aku. Haha gurau kasar semua orang sekarang ni

Dont talk to me about marriage for now, I have no interest to take part, yet. For now, I love being single without any commitment and just concentrate on my chambering wiwiwi

Just aku harapan kepada diri sendiri adalah untuk jadi manusia yang makin berguna untuk mak ayah, keluarga, kawan2 dan nusa dan bangsa. Jadi muslimah yang disayangi dan dilindungi Allah, jadi umat kebanggaan Rasulullah. Aameenn 

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance