Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Tuesday, 26 November 2013

Produk Shaklee

Sekarang kencang orang jual supplement ni. Kalau baca testimoni orang yang da consume, memang A la shaklee ni. 

Dia macam2 jenis ada, untuk kesihatan kita. Untuk anak2 ada, untuk preggy mommy ada, untuk yang menyusukan anak ada, nak kurus pun ada. Macam2 la kebaikan dia.

Aku survey2 sebab memang nak consume, tapi hold dulu sebab tak cukup lagi ongkosnya dong haha. Tapi aku baca inshaAllah ni supplement terbaik buat masa ni. Halal pun halal. Harga quite expensive, tapi hasilnya berbaloi. InshaAllah :)

Aku berani recommend sebab bahan2 yang digunakan 100% semulajadi/herba. Tapi makan supplement ni kene displin, kene konsisten. Jangan lah kau makan sebiji seminggu lepas tu rasa takde perubahan, lepas tu mengamuk baling botol shaklee ke dinding, pastu marah penjual. Pfft sangat haha. 

Lagi 1 kena ingat ni salah satu ikhtiar kita jaga badan, makan tu baca la doa, then tawakal la kan.

Opah aku consume Joint Health Tablet shaklee Alhamdulillah, tak sakit2 lutut da, da boleh solat dengan senang sikit. Bila dia berhenti makan hari tu sebab takde agent, jadi balik sakitnya, solat pun atas kerusi.

Pergi dekat blog bawah ni, review la mana yang korang rasa sesuai dengan keperluan badan korang. Blog sepupu aku tu.  Tapi kos penghantaran RM10 untuk Semenanjung Malaysia yewww dan RM20 kalau Sabah/Sarawak, walaupun korang order selori.

Sila klik link di bawah. Kalau nak lebih details, google la! hahaha

2 comments:

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance