Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 21 October 2013

Capek&Kamil's Wedding

Sabtu lepas, da habis urusan dengan clients, aku pergi kenduri Capek (Syafiqah). Diam2 je tau kakak ni, tau2 da nak kahwin. Patutla time kenduri Marzihah ada desas desus cakap bulan 10 boleh buat batch reunion balik, rupanya inilah reunion yang dimaksudkan hehe.

My MRSM's batchmates
Tercekik aku nak pergi kahwin sorang2 nanti ni haha

The Girls
tenggelam pengantin dek kekpocian kami hehe

We with the pengantin. Mira tak dapat datang sebab ambil baju konvo, Fazlina nun di India. Hi Fazlina *lambai2 tangan


The groom & The bride
Simple and decent

To Syafiqah and Kamil;
Selamat Pengantin Baru!
Semoga kekal bahagia hingga ke syurga
Selamat menjalani kehidupan yang baru 

Who's next yawwww? Haha

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance