Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Sunday, 7 July 2013

lone ranger

Malam semalam aku pergi tengok cerita ni dengan cousin and aunt aku. Siap tengok midnight movie haa, da 3 tahun tak buat kerja macam ni. Pukul 3pagi baru sampai rumah. Sepanjang perjalanan balik cerita hantu, ha molek benar.

Sampai je rumah, berapa kali called orang dalam rumah tu baru pakcik aku bangun bukak pintu, kalau tak kena tidur atas buaian dekat luar haha.

Cerita dia awal2 a little bit bored. Da last2 baru best. Tapi keseluruhannya aku bagi 3.5/5 la. Yang paling hidupkan cerita tu mesti la my long lost boyprengg, Johnny Depp. Hahaha dia tu sumpah kalau jumpa depan2 aku ketuk dulu kepala, kelakar gila dia. Sampai tak boleh maaf kelakar dia.

Compared to Pirates of the Caribbean, cerita ni kalah sikit la, bagi aku. It is typical old century type English movie. Tak sesuai nak buat sambungan Lone Ranger II ke apa, sebab semua penjahat da mati kena bunuh haha

if you are a big fan of Johnny Depp, go and watch, he'll never disappoint you :)
Kuda tu pun kelakar weh! haha

*bila nak tengok Dispecable Me 2 ni?
**esok kerja. Pffft

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance