Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Sunday, 28 July 2013

Keputusan terakhir dari UUM

Tengah hari tadi result final sem yang lepas keluar. Alhamdulillah, syukur sangat takde yang sangkut, and pointer pun naik dari sem lepas :) Bulan November ni inshaAllah boleh sarung baju konvo. Oh graduation day aku maybe postpone bulan November sebab October YDPA busy benor dengo cerita hehe.

*bayangkan aku atas pentas, pegang medal, dress labuh berjurai-jurai, cakap dalam nada sebak*

Pertama sekali aku bersyukur ke hadrat Ilahi sebab permudahkan segala urusan aku untuk habiskan Law Degree ni tanpa sebarang halangan. Terima kasih tak terhingga kat mak dan ayah kesayangan sebab tak putus2 bagi semangat, dorongan, doa dan errr wang. Terima kasih sangat2 pada semua lecturers yang tak kedekut ilmu, yang buat proses pembelajaran jadi fun even with stress hehe.

Tak lupa pada semua kawan2 yang banyak tolong, yang tak kedekut share notes, share tips, share ilmu. Terima kasih Maria, Cha, Wawa dan Dira yang banyak tolong aku faham mana yang aku tak faham. Yang study sama2 sampai pagi walaupun pukul 2 pagi mesti aku kecundang dulu. Yang bila otak da tepu, pergi Vmall minum cool blog, makan spageti Negro, pergi cafe beli cucuk2. (ya Allah rindunya aku kat dorang :'(

Congratulations all with your best result. We get what we deserved. Jumpa on November, inshAllah.

I love you guys, so much!

Lagi 3 hari nak habis praktikal. Yabedaaabeduuu! :D Oh result tadi tak masuk lagi result practical which carry 2 credit hours. Kalau dapat A, naik la lagi sikit. InshaAllah dapat A sebab aku da ugut lawyer yang evaluate kitorang kalau dia tak bagi A aku nak pancitkan tayar motor dia hahahaha.

4 comments:

  1. hahaha..lawak betul ayat akhir tu..praktikal 2 c/h je ke?tahniah ek nadia..nti kite konvo same2 eh/

    ReplyDelete
  2. aah 2 je, x efek mana pun hehe.
    tq kak. inshaAllah
    konvo november kn?

    ReplyDelete
  3. Tahniah kat awak dapat completekn studies... saya pulak akan start amik BLS kat uitm 17/8/13 ni... part time...5tahun... ade org ckp sye saje cari penyakit... huhu... lantak ler... suka baca post awk dlm suka duka jd law student... gud luck for chambering pulak... chamber kt mana?? - boleh bg tunjuk ajar?? shah_bp07@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. tq. just pursue ur dream, lantak la org nak kata apa, that is ur life not theirs ;)
    inshaAllah kat taiping or ipoh. if xde ke kl la kot.
    erk, sy x hebat mana pun. btw, all the best bls :)

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance