Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Saturday, 4 May 2013

Sketsa Keluarga #4

Ingat tak aku cerita pasal Fatini suka Fendi?

Balik ni aku tanya dia lagi.

Aku: Kak Ngah, Kak Ngah dengan Fendi macam mana? *da macam sembang dengan rakan sebaya -_-''
Fatini: Kak Ngah tak suka dia da *sambil lompat2 main dengan adik dia
Aku: Kenapa?

Dia datang berlari dekat aku, then dia bisik kat aku;

Gigi dia patah!

Hahahahaha! Demand yang perfect je eh kau Kak Ngah? Macam la dia cantek sangat. Rosak rosak haha. Dia makin putih aku tengok, togok Aurawhite apa. I always love you Amirah Fatini :)

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance