Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Saturday, 25 May 2013

Farewell Party; 10th Gen Law UUM

Baru 11.30 malam tadi habis party liar bersama kawan2 batch. Kawan2 batch aku campak ke dalam lombong pun tetap awesome. Batch aku ada 90+, tapi yang datang tadi 50+ je, yang lain ada hal lain. Takpelah, kitorang tetap ingat korang, errr kecuali time makan haha. Kami ibarat singa, nampak makanan terkam, lepas tu bila ada camera depan mata feeling2 cantik haha.

Makanan banyak gila dengan nasi goreng, ayam bakar, sosej, fries, kek, keropok, air, nasi impit siap kuah kacang. Malam tadi semua ada, kegembiraan, keseronokan, kehibaan, makanan. Mak bapak je takde tadi.

Lepas da kenyang, kitorang duduk dalam bulatan. Sorang2 bagi wish. Macam biasa, mintak maaf, terima kasih and good luck ada dalam setiap ayat setiap sorang. It's not cliche, but so meaningful, because it was the time we be the most sincere person.

Sebak weh fikir lagi 18+ hari je lagi dengan dorang. Alhamdulillah, aku takde masalah dengan sesiapa pun dekat sini. So aku habiskan 4 tahun kat sini dengan aman, tanpa sengketa.

Macam2 aku belajar dari dorang, belajar erti kedewasaan, persahabatan. I really hope that this friendship will never end here.

10th Gen, I love each of you, maybe someone more, someone lesser. Haha. But the fact that I love each of you, is not a mere fact, but a real one :P

You guys will be missed :')


Siap ada stage. Alfi (the most left), paling kretip antara kitorang. Ni semua idea dia. Nampak rak and pintu tak guna, boleh fikir nak buat stage. Otak orang macam aku fikir nak campak je haha

Bajetnya seko2 haha

my most favourite picture of the night

The girls that I love the most. Wawa not in picture. She went back home.

Hah kipas2 belakang tu aku and kawan2 yang lipat tauuu. Naik berpinar mata. Siapa nak tempah untuk hiasan pelamin boleh contact aku and the gang. Guna kertas warna je pun. Jimat and convenience sangat. Kalau tengah panas atas pelamin, tarik satu buat kipas tangan. Hah! Nak yang macam mana lagi?

Kata yang datang 50+, apehal gambar orang yang sama je? Hahaha Ni nama dia selfish, conquer photo booth lama2. Gambar ramai2 dekat camera siapa entah. Pantang nampak orang berkumpul, terus lari join bergambar walaupaun niat mereka nak tangkap gambar berlima je, jadi berlimaploh. Haha fedulikkk.

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance