Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 7 March 2013

My silly mistake

Semalam aku online guna handphone. Aku pakai handhone 3.7inch je, so screen ala tomey2 je haha. Aku perasan aku terdelete satu comment reader. Then rasa bersalah, sampai tak boleh tidur malam (nampak beno tipunya).

Pagi tadi aku check balik, kot2 la boleh retrieve. Tak boleh retrieve satu hal, rupanya bukan 1 komen hilang, sejuta hilang! Ok tipu. Aku tak tahu berapa komen hilang, tapi yang last ada bulan 9 tahun lepas. Sobsss. Komen is berharga you know, sebab dapat komen setahun sekali hahaha tak lawak.

So I'm so sorry for those comments that I unintentionally deleted. Janganlah nanti cakap aku sombong sebab tak approve comment and tak reply. Aku friendly tau (kat alam maya) haha.

Tapi aku rasa aku tak deleted pun. Macam hilang sendiri. Virus ke? Ke propaganda politik je semua ni? 

Hilang comments ibarat hillang separuh nyawa blog aku. Ha giteewww. 

Siapa yang pernah comment blog aku start September 2012, hantar balik komen2 korang boleh? Pretty pleaseeeeeee? Haha memain je. Kau ingat aku batak komen? Hehe. 

I'm explaining it because I don't want any misunderstanding here. Actually, who cares Nadia? Who cares? Haha

So, TWMA. Toodles! :)

4 comments:

  1. ni akak bg sumbangan komen satu..akak pon sayang jugak kalau bab komen2 ni..terasa apa yg kita tulis tu ada org nak respon, so, wajar dihargai..

    ReplyDelete
  2. sampai ati delete komen :( kecik ati (ignoring your explanation above) haha

    ReplyDelete
  3. yela2. lps ni Nadia retype balik satu2 :( (konfiden ingat) haha

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance