Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 10 January 2013

I'm at home now. Finally :D

Setelah berhempas pulas dengan buku, memerah otak, melawan rasa malas time exam nak tulis jawapan, akhirnya sekarang aku da bebas. Bebass bebass bebassss (echo effect). Walaupun hanya untuk sampai mid Feb, at least sebulan setengah ni tak perlu runsing fikir assignments kelas bla bla bla. 

Da jumpa Arissa. Beza betul dia dengan Fatini. Rambut kerinting, muka bulat, gigi jarang. Fatini rambut ikal, muka petak haha. Tapi apa yang penting, satu je sama, and sah adik beradik. Garang! Baru 11 bulan da garang macam tu, lagi advance dari Fatini dulu.

Abang dorang hati lembut, tak garang. Fakhri baru masuk darjah 1. Kena tumbuk dengan kawan, then menangis la mamat cengeng tu. Tau Fatini sound apa kat abang dia sambil buat muka gensgter 'Lain kali tumbuk la balik, tak pun sepak je. Boleh? Wah wah wah baru 4 tahun da membela nasib adik beradik *clap clap clap sambil bangun dari duduk* Ini baru sepupu ayong, gengster, tak cengeng haha. 

Seronoknya duduk rumah. Tiada istilah lapar dan boring. Rasa nak duduk rumah selama-lamanya kakaka.

Da la bosanlah membebel. Bye

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance