Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Friday, 21 December 2012

Tamatlah riwayat kelas sem7 :)

Hari ni last kelas aku untuk sem ni, baru je habis pukul 11mlm tadi. Alhamdulillah, semua da settle, assignments pun da settle cuma 1 je tak hantar lagi. 

Sekarang ni boleh 60% tumpu dekat final exam. 40% lagi eloklah diselang selikan dengan tengok movie kah kah kah. Baru tak stress ye dok? Tak cool la stress2 ni, in the end we still gonna die *haha point tak relevant.

Sem ni banyak drama sikit. Drama dengan classmates, drama dengan lecturer. Eh kata gensgter, harus dengan lecturer pun nak cari gaduh bahaha. Taklah, ada konflik2 dalaman sikit yang tak perlu cerita kat sini. Kalau rumahtangga panggil cerita dalam selimut, kalau bab belajar panggil cerita dalam lecturer hall dengan bilik dean. Eh? haha

Da nak final year baru perasan, oh tak sangka dia macam tu, la nape perangai dia cam pelik je, ish Nadia ni cantik jugak hahahha! Tapi takpe, apa pun jadi, kita keep calm and moving forward. Tiap orang ada peel masing2, tiap orang ada cara berfikir masing2. Right of individuals. Ha gitchuuuuu.

Eh bukan main suka aku update entry. Da habis study ke Nadia? Eh ofkoz la belum. Macam tak kenal aku. Selak ni rasa bosan selak yang lain pulak rasa bosan lagi selak laptop rasa panas selak kain. Miahaha. Law is sungguh really bohsannnnn! Ibarat korang baca blog ni (kalau ada yang baca), ha gitulah bosannya. Bluerghhhh.

Aku nak komen banyak2 nanti korang makin bosan. Takpelah, biar aku hadap kebosanan ni sorang2.

Dah la aku nak buat note demi kejayaan sejagat. Layan diri ni sampai esok aku boleh bebel. Do pray for me lovely people (dan2 kau panggil lovely).

*awak, jangan datang da boleh?


No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance