Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Tuesday, 13 November 2012

Talking Tom

Dalam handphone korang ada tak application kucing annoying ni? Aku ada walaupun dia annoying. Kadang2 aku tengah bosan aku cakap la dengan dia, bukan dia reply pun, dia ajuk cakap aku. Ceittt.

Haha. Ada cerita lawak pasal Talking Tom. Waktu tu Fatini merajuk dengan siapa entah, dia kena marah. Lepas tu bajet drama swasta la konon mengadu kat Talking Tom. Bila Talking Tom ajuk dia cakap dalam nada yang menyakitkan hati, nak dibalingnya handphone tu sebab bengang, dia rasa Talking Tom ejek dia kot haha.

Semalam aku dengar Fatini dengan Fakhri cakap dengan Talking Tom. Aku ingat dorang guna handphone adik aku. Bila aku keluar bilik, hamekk kau! Talking Tom keluar dari handphone! haha


Tiba2 aku kagum. Kau memang jakun Nadia, benda camni pun nak kagum, ntah hape2. Sebijik weh dengan Talking Tom dalam handphone. Suara sama sejiban please. Mesti la aku main dengan dorang pastu gelak2. Mula2 nak beli, jadi peneman dekat UUM tapi cancel, aku takut dia jawab soalan aku nanti, bukan ajuk muahahha

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance