Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Saturday, 24 November 2012

Istanbul Aku Datang & Twilight Breaking Dawn part II

Disebabkan ingin reward diri sendiri (reward untuk apa tak tau), semalam aku, Maria, Cha, Dira and Azam pergi marathon movie dekat wayang. Azam tu perempuan. Eh? haha




Mula2 masuk Istanbul Aku Datang. Cerita dia comel sangat. Lisa punya gedik + memek muka lagi buat cerita tu bertambah comel. Ada Beto kot, wajiblah aku pergi melihat beliau berlakon. Beto tak handsome, tapi dia very charismatic auww auwww. Tapi sayang dia da kahwin. Eh? muahahaha. Selain romantik, sweet, comel, cerita tu kelakar. Istanbul has a beautiful view, artistic. Tapi ada part emo jugak la, rasa nak baling Crocs kat Tomok (perempuan biasalah emo terlebih kalau laki buat hal huehuehue)


Habis je cerita tu, turun kejap beli keropok lekor, seludup dalam beg, then masuk untuk Twilight last episode. Aku memang ikut cerita ni dari episode satu. Aku suka Jacob (bukan biskut). Auwww auwww (tak payah nak auww auwww sangat Nadia, aku lempang satgi). Anak dia comel, tapi time baby anak dia macam diperbuat dari komputer haha. And Jacob ada hubungan dengan anak dia (pedo sangat, tapi I tetap suka huehuehue) Episod last sangat santai, takde konflik2 dengan serigala jadian da. And pun ada satu part buat orang emo sampai rasa nak tercabut jantung. Penat tau perasaan emo ni haha.




No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance