Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 29 October 2012

Hotel Transylvania

Tadi aku teman Ros settle kan hal lesen dia, hari tu kan beg dia kena ragut. Nasib baik procedure dia senang. Ada setengah tempat, procedure merapu dan lombap!

Then kitorang pergi JJ, melantak dulu. Lepas solat, masuk wayang tengok cerita Hotel Transylvania. Akhirnya berkesempatan jugak tengok cerita ni. 

Hahahaha. Hahahaha. Nak gelak lagi boleh? Hahaha. Eh stop please, annoying! Tapi cerita dia memang kelakar. You must watch. Tapi macam nak habis show da je.

Cerita macam ni la kena dengan jiwa aku, boleh hilangkan stress, memberi tenaga kepada organ dalaman, membaiki aliran darah. Ha kan banyak kelebihan tengok cartoon ni, sebab banyak ketawa HAHA

Cerita dia pasal bapak dracula yang terlampau jaga keselamatan anak dia, tak bagi anak dia ke dunia manusia, sebab manusia jahat katanya. Tiba2 ada manusia sesat dalam istana dia, ha kecoh la. Hahaha (tekan perut). Korang tengok sendiri lah, nak tergelak aku cerita kiki.


No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance