Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Friday, 12 October 2012

Happy Graduation Iylia sayang!

Petang selasa lepas, aku dengan kawan2 pergi graduation day kakak kesayangan kami :D Tunggu luar dewan je mampu, kalau dapat masuk pun aku taknak, bohsan pehlis. Lain la turn aku tahun depan huehuehue InsyaAllah, doakan :)

with Iylia's parents. Both uncle and auntie, are just like our parents too :)

with Iylia's boyfriend. Guess which one is him? Takde soalan bodoh lagi ke Nadia? Woot woot. Motif kau nak woot woot boyfriend orang Nadia? Woot woot untuk Iylia. Da berapa kali da jumpa Wan ni, bosan da.   Memang la bosan, da bukan boyfriend kau! haha. Tapi Wan baik, Iylia lagi la baik. *Wan, Iylia, I want Chocolate Daims for my convo tahun depan huehuehue

us. part of me.
*apahal muka aku macam budak baru baligh tu?


Iylia sayang, congratulations!
I'm so proud of you, a lawyer-to-be
Terima kasih jadi kakak yang baik untuk kitorang walaupun you nak anak tunggal, but you really a great sister for us!
Terima kasih sediakan makanan bila kitorang merengek lapar
Terima kasih membebel bila kitorang malas belajar
Terima kasih menjerit bila kitorang nak ponteng kelas
Terima kasih selalu lepak bilik sama2, merepek sama2, karaoke dalam bilik sampai 3 pagi sama2 HAHA
Terima kasih kerana selalu ada
Much gratitude for everything!
We love you so much, I love you so much!
We are not a sisters by blood, but Allah make us to be a sisters by heart.
You'll be missed, so much :)

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance