Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Friday, 12 October 2012

'Aku takkan mati'


Isnin lepas, budak2 law ada buat mock trial, tajuk: Aku Takkan Mati, adaptasi dari kisah Mona Fendey. Aku bukan committee pun, aku jual kuaci je haha. Gambar atas adalah t-shirt. Mula2 timbul kontroversi jugak dengan headline tshirt tu, tapi faham tak tu tajuk Mock Trial? Mock Trial tu apa? Mock trial tu adalah lakonan olok2, macam mana proceeding in court. 

Pelakon dia, especially yang jadi Mona Fendey tu memang terbaik. Cepat gila emosi dia boleh berubah-ubah. Tengah merintih tiba2 karang dia mengilai. Uishhh, meremang jugak bulu roma aku.

Apa2 pun, the committees did the good job, congrats guys! Ada part lawak, ada part sedih ada part takut, cukup ramuan orang kata tapi as usual, part proceeding memang bosan sikit haha.

before start. Dua kanan orang penting, dua kiri orang jual kuaci haha

semua DIPAKSA membeli sebelum masuk dewan. Adik ni kena paksa tangkap gambar sekali haha

Nadia, Nana and Iylia :)

entah kenapa nak buat muka bangga tak tau

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance