Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 20 September 2012

Muet, again and again

Don't grieve, don't sad if you are true believers. Kau bukan gagal, cuma kejayaan kau ditangguhkan

Sweet tak nasihat kekasih Ros kita? hewhewhew. Oh it's about my muet's result. Tak achieve band 4 lagi! Huaaa. Totally my fault, not well prepared. Exam mana pernah aku well prepared. Lesson learned kan Nadia? 

Disappointed for two reasons actually. First, sebab lagi sikit nak dapat markah band 4, tapi you'll get what you deserved kan? Kedua, sebab parents aku. Aku adalah anak yang tak pernah banggakan dorang kecuali masa result UPSR dengan PMR haha. Though they never blame me, but yet I feel guilty for not strive well.

And my decisions is, I will never repeat again untill I'm fully ready for it. Mak tanya 'Boleh ke macam tu?'. Jawapan aku dengan konfiden 'Tak ada apa yang tak boleh dalam dunia ni mak' HAHA


No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance