Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 16 August 2012

Iftar - Rest House Lenggong. Again?

Hahaha. Kau kenapa mula2 da gelak? Gila ae? Takla, macam comel je berbuka kat tempat yang sama 2x. Menunjuk kesetiaan yang abadi dalam diri kami. Eh?

Orang yang sama ada adalah (Aku, Faz, Ros) + (Marz ,Capek, Mimi, Adik Marz) - Adik Wani = Makan tetap habis haha. Ros dengan Capek budak Math, so kene buat equation sikit bagi dorang cepat faham haha  Adik Marz adalah adik kepada Marz, Adik Wani bukan adik kepada Wani tetapi memang kitorang panggil dia Adik Wani sebab dia budak tahun lompat. Eh perlu ke explain? Oh Adik Wani tak dapat join sebab ambil adik dia dekat asrama.

Tu semua kawan2 MRSM aku kecuali adik Marz la. Aku caps lock kan MRSM bukan nak bagi mata tertumpu kat perkataan tu maka menimbulkan rasa riak. Tak, tak, tak. Tapi kalau type mrsm karang ada yang baca marsam. Da kenapa malam ni aku nak explain semua benda? 

Bukan apa, bila aku cakap kat orang aku ex-MRSM, semuanya akan macam 'huyoooo! MRSM tuu!' Padia entah? Kalau aku cakap aku ex-Sekolah Agama mesti takde siapa percaya. MRSM je pungg! Bukan form1 aku masuk MRSM tu dapat ujian IQ 99.9%. Tak da pa nak dibangga aih. Budak tadika pun boleh masuk MRSM sekarang. -_-''

Dorang semua budak kelas aku time form1-form3, kecuali Capek kelas lain. Ni la kawan mebangun sama2, menjerit bila kena first period sama2, ponteng assembly dengan prep sama2, buat bising dekat dewan selera sama2, menjerit lebih dari beriadah time petang2 dan macam2 lagi kenangan suka :D Love you all! Da besar da masing2, percayalah sikit lagi ada la tu aku terima kad jemputan kahwin ke apa ke. We see who is next ha? haha.

Cantik2 kan kawan aku? :D

Capek, Aku, Faz, Marz, Ros, Mimi
Eh eh eh, 3 pakai spek di kiri, 3 tak pakai spek di kanan. Racist! Tiberrr haha

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance