Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Sunday, 26 August 2012

Friends are awesome!

Semalam pergi Lenggong dengan kawan2 lama. Seronok habis, kerja gelak je. Pergi rumah Zidot boleh pulak dia ungkit kisah lama aku dekat mak dia hahahahampeh budak kecik tu. Nasib baik gua da takde perasaan. Mak dia pun kenal aku lagi hee. Dapat makan bihun sup, Zidot claim dia buat, aku tak berapa nak percaya huehuehue

meet my girlfriends. Allah, I love them :)

Then petang tu pergi beraya rumah jiran lama dekat Sauk. Aku da sampai Kuala Kangsar baru mak bagitau nak pergi, da patah balik. Lama tak jumpa dorang. Anak dia seorang je perempuan, tapi laki pun peramah semuanya. Dorang ada chalet atas tasik, ada bela ikan. Saufi siap ajak aku bagi ikan makan. Dengan berjubah aku lempar makanan kat ikan, ayu tak ayu? haha. 

So far, raya kali ni paling banyak kenangan manis bagi aku. Alhamdulillah

Aku tinggi ke dorang yang pendek? huehuehue

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance