Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Sunday, 13 May 2012

Jadual sem 7. Welcome final year :D


Ni jadual aku sem depan. Ambil 6 subjek;

  • Criminal Procedure I
  • Civil Procedure I
  • Law of Evidence I
  • Jurisprudence I
  • Professional Practice I
  • Securities Industry Law 
Kenapa subjek makin membosankan deria otak? -_-''

Ada 3 kelas malam and unfortunately ada kelas pukul 8 pagi again for Sunday and Wednesday -_-''. Ini semua angkara redha sebelum berjuang sebab malas nak rebut2, sebab time tu nak masuk homepage pun Subhanallah susahnya. So takpe, take it from positive side; learn to never fall asleep again after Subuh prayer. Early practice when I enter reality legal world one day InsyaAllah, and hope Allah gives me more rezeki. Ameen.

Kepada kawan2 yang berjaya add kelas pukul 11 tahniah la! :P Aku doakan lecturer tu gabung 2 kelas tu pukul 11 gak. Eh bukan kau nak belajar tak tidur lepas Subuh ke Beron? Dasar! Teheee

Allah, ease my way for my degree. Final year, I'm welcoming you with Bismillahirrohmannirrohim and let's cooperate with each other ;)

Sem 6 ni lagi sebulan je nak habis. And it really make me mengah. Lagi 2 weeks for final exam, but no preparations at all. Assignments trade lagi 2, assignment Equity satu, presentation lagi, saki baki tutor lagi, test Equity and Ethics (2 different subject), mana nak kejar kelas ganti, talk sana sini and the best part NO STUDY WEEK. Walawehhhhhh! Good luck Nadia! Memang nak menguji kesusunan masa kau betul la.

Allah, help me. To all my beloved friends, together we strive for the excellent, insyaAllah we can do it! :D After that, enjoyyyyyyyyyy! :D

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance