Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Tuesday, 15 May 2012

Dark Shadows

Tadi aku, Cha and Dira pergi tengok wayang. Cadangnya nak tengok The Avengers, tapi start lambat sangat, pukul 3.30pm, and time tu baru 12.40pm. Kitorang decide tak nak tunggu sebab esok ada test. Whattttttttt? Esok ada test kau slumber je bersuka ria ye Nadia! Tudiiaaaaaaaaaaaaaaaaa (clap clap clap) haha

Then kitorang decide nak tengok dark shadow. Its JohnnyDepp yooooo, my forever lost boyfriend haha. Persoalannya di sini? Mana satu muka dia yang benar? Dalam Dark Shadow ke? Alice in Wonderland ke? Or Pirates of the Carribeans? Ah yang penting dalam apa pun dia best.


 Out of 5 stars, I give 3.3. Cerita dia biasa je tapi ada element lawak hahaha Siapa yang da tengok akan tahu kenapa aku gelak. Johnny Depp always be Johnny Depp :D And believe me, perempuan belakang tu sangatlah punyai mata dan bibir yang cantik (Nadia, dont sound so lesbian). Go and watch, rate it by yourself. Now, off keyboard, I want to STUDY! Enough said; end of story :)

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance