Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 5 April 2012

Mirror Mirror, who is the most happy girl in the world? 'Nadia' :)

Tadi aku pergi Jaya Jusco dengan Ros. Lepas rindu hik hik hik Macam pakwe pulak. Makan Mc'D lepak sampai 2 jam, sembang macam2 hal, dari hal dunia sampai hal akhirat :) Alhamdulillah, Allah kurniakan aku kawan2 yang sentiasa remind bab2 agama antara satu sama lain. Kitorang siap beli headphone sama2, so sweet hahaha.

Then kitorang tengok cerita Mirror Mirror. Not bad la citer dia. Pasal Snow White, standard citer Enchanted la. Lawak, comel. Yang penting princess dia cantik gila please, prince pun not bad. Korang patut tengok last scene princess tu nyanyi sambil joget ala2 hindustan, serius comel hehe

Malam ni baru keluar dengan family pergi dinner. Dinner kat warung je tapi sangatlah bermakna bila depan mata kau tu adalah definisi kebahagiaan kau. Sembang macam2, gelak2 :D Ya Allah, kekalkanlah kebahagiaan aku yang satu ini. Ameen

Tadi Fatini nyanyi lagu Alif Satar. Then mak ajar dia nyanyi 'memang tak ada lelaki nak kawen dengan aku sebab aku garang'. Tau dia tukar lirik tu jadi apa??? 'Memang takde lelaki nak kawen dengan ayun (aku)' T___T yaAllah, tolonglah jangan makbulkan doa budak gedik ni -_-''

Ramainya cousins aku nak kahwin bulan 6 ni, 3 orang. Lek luuuuu! Time kecik main kawen2 sama2, da besar kawen tak tunggu aku. Wakluuuuuuuuuu hahaha. Alhamdulillah, moga ni jodoh terbaik mereka :)

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance