Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 4 April 2012

Kids, u make my days

I'm home now! :D Sampai rumah tengah hari tadi, gerak dari UUM pukul 10 dengan Maria, Is and Annur. Kat Jitra kena speed trap haha. Baru keluar kawasan da kene tahan dengan pak polisi, nasib baik Is pandai ayat ngeh ngeh ngeh. Singgah lunch rumah nenek Is. Then parents ambil kat Mc'D Simpang heee. Seronoknya dapat tengok muka mak ayah, rindunyaaaaa ;D

Penat oi, macam aku yang drive kan. Jadi penumpang pun penat ohhhh. Balik2 rumah, Paksu aku ajak pergi Ipoh celebrates birthday dia hari ni. Da tua kedendot pun sambut birthday lagi ke? :P haha. Dapat makan pizza hut and kek choc indulgence free. Alhamdulillah, rezeki Allah di mana2 and dari siapa2.

Budak2 rumah ni memang penceria hati aku. Hadif, Fatini, Haziq, Arissa. Seronok layan dorang, tapi sakit hati pun ada kadang2 -_-'' Fatini tengah nyanyi lagi Hindustan T___T. Pandai cakap dia rasa sedih, konon menyesal lepas marah orang, konon je kau Tak Nyah! hahah

belanja budak2 ni main heee

with my sweet boy, Hadif. Senyum sentiasa mamat ni :)

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance