Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Tuesday, 10 April 2012

Cameron Higlands

Semalam aku pergi Cameron Highlands dengan family Fatini. Bergerak dari Kuala Kangsar 8pagi, entah bila sampai Cameron Highlands, tak tengok jam. Aku suka tempat2 pelancongan yg berasaskan alam semula jadi. Pantai, gunung ganang. Tak suka melancong untuk shopping semata, tu melencong nama dia.

Segar je duduk kat atas tu. Pergi strawberry farm, taman bunga, tea farm, cactus park, taman kanak2 haha. Tengok je la gambar. Malas nak merepek


budak garang

Bharat tea farm. Eh nama macam classmate aku. Kau punya eh? keh keh keh



layan budak ni main taman jap, bagi can parents dorang dating :P

aku yang kena pegang mainan dorang -_-''

my baby ;)

benda wajib makan bila pergi Cameron;



indahnya ciptaan Allah;








No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance