Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 7 March 2012

Cuti sendiri

I'm at home now. Till Monday I guess. Sesuka hati aku je buat cuti sendiri. I need some therapy for myself. Da macam orang gila pulak nak terapi2 bagai. hahaha Sebenarnya saja gedik nak balik.

Tadi balik dengan Annur. Sampai RnR Bukit Gantang ibu dia ambil. Heaven nya bila keluar tol Kuala Kangsar, rasa tiada dunia lain da. Exaggerated kau Beron!

Da jumpa Arissa. Behave je, tengok depan2 tak macam Fatini, lebih muka Fakhri. Fatini kurang asam. Dia panggil adik dia baby pink, memang pink pun adik dia. Tapi dia panggil Haziq baby chocolate sebab Haziq gelap sikit hahaha.

I want to rest. Hope I find my peacefulness within these 5 days. Ameen :D 

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance