Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 19 March 2012

Annual Law Grand Dinner

Da jadi tradisi budak2 Law UUM setiap tahun akan ada dinner. Budak sem 4 yang akan conduct. Kali ni buat kat Star City Hotel, Alor Star. Hotel? Not bad.

Tapi yang paling penting makanan dia superb! Theme; Chinese Foods. Aku tak pernah makan Chinese Foods, risau jugak tekak tak boleh terima, tapi kalau dasar piranha, silalah faham haha. 8 menu. Out of 5 star, aku bagi 4.7. Meja sepatutnya 10 orang, tapi meja aku ada 6 orang je. Yang lebihnya patut campur dengan junior. Tapi adatlah, junior mesti segan dengan senior yang cantik2, dorang tak datang pun duduk makan kat meja tu, dorang duduk kat mana entah. Rezekiiiiiii kitorang la dapat makan untuk 10 orang tapi mulut ada 6 je :D Paling tak boleh bla, meja kitorang akan paling cepat langsai makanan2 tu haha. Orang lain sibuk bergambar, kitorang kusyuk memenuhkan perut. Yang aku ingat ada Butter Prawn, Lai Che Kang, Ikan Steam kuah asam, yang lain tak ingat. Yang aku tau sedappppppppppp. Sebab gelojoh memang tak la nak ambil gambar makanan haha

Tiap benda mesti ada baik dengan burukkan? Hotel ni punya technical system down gila. Teruk! Audio dia kejap2 volume sampai luar hotel boleh dengar, kadang2 cakap dekat microfon tak keluar suara. Perfomances jadi caca marba. Tu la tak nak jemput aku nyanyi, suara aku tak payah guna microfon pun 1 hotel boleh dengar hahaha

But overall, we'd really enjoy the dinner last night. Nama pun dinner kan, as long as makanan sedap, nothing else matters. Dasarrr kau ni Beron

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance