Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 23 February 2012

Nur Farah Arissa


Memperkenalkan, adik kepada Fatini. Tembunnya kau dik, putih melepak, mata sepet, sebijik macam Cina Tibet haha. Fatini panggil dia 'Acica'. Bila aku ajuk dia cakap, dia marah. Pelat buat cara pelat eh Kak Ngah :P Semua orang berdoa Arissa tak segarang Fatini hahaha. We'll wait and see ;)

Dik, kenapa time scan kamu doc kata kamu lelaki? Kamu letak jari eh kat situ? hahahah Naughty! Kecik2 da bagi harapan palsuu. Jangan besar jadi grago eh. Kitorang tak kisah jantina, janji kamu sihat walafiat (macam aku pulak mak dia haha)

Nak balik Perak la. Nak tengok baby Acica. Sebijik macam Fatini time baby. Rindu Fatini. Tadi dia call, gaduh2 dengan dia haha. Kak Ngah, Kak Ngah, garangnya hai. 

Ramainya cousins aku lahir tahun ni. Bulan 8 nanti ada lagi sorang. Aku cucu atasan, wah macam kelas atasan pulak haha. So aku ramai adik saudara yang gedik2, kecik2 lagi. Bila tengok dorang main, alahai tuanya gua :P

Arissa, welcome to our family :D. Jangan malu2, buat macam family sendiri (memang la!). Nanti ayong balik tengok Arissa eh. Jangan makin gedik macam Haziq :P Bye baby, me love youuuuuuu :)

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance