Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 14 December 2011

ya sudahlah

Lagi sebulan lebih aku nak habis sem ni. Tests semua da settle, assignments pun hampir settle. Alhamdulillah :) Tapi kalau tanya apa aku belajar sem ni. Erkkkk?? Aku ingat Anton Piller order je sebab baru test semalam hahaha. Memang dasar belajar untuk exam semata kau ni Beron!! Kau tahu tak ILMU tu penting?? Tahu?? (angguk2) Tahu takpe. (comel dak bebel kat diri sendiri? huehuehue)

Nanti aku cuti sebulan, ingat nak kerja, boleh dapat duit. Aku kan mata duitan. Tempat kerja da ada, apa guna pakcik ada business, time ni la tiba2 nak letak nama jadi shareholder haha. Kawan2 ajak pakai Blackberry sem depan, wah wah wah, gaya ajak macam Blackberry harga seikat RM3 :P. Bila semua bising nak pakai, tengok handphone masing2 buat hal hahhaa. Tu la korang tak tahu, handphone pandai merajuk. Alolo jangan la merajuk, baling baru tau! haha

Eh dengar lagu ni, sedap! (da tak tahu nak merepek apa)

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance