Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Tuesday, 27 December 2011

Study week fever

UUM sepatutnya takde study week sem ni sebab da ambil extra 1 minggu cuti time mid-term break hari tu. Tapi sebagai students yang kaki bodek, dan lecturers yang baik hati, kelas da habis minggu lepas. Yaribbaa hungaa hungaa, ada jugak study week huehuehue. Kita hidup memang kena pandai memonopoli orang lain haha.

So makanya justeru yang demikian, ramai la manusia2 ambil kesempatan nak balik kampung. Unfortunately, aku tak dapat balik sebab parents tiada di rumah kerana pergi ke KL dengan tujuan shopping sempena hari Natal. Unfortunately again, roommates aku pun balik dan conclusionnya aku malam2 tidur sorang2. 

Study week hanya pada nama, aku tak study sangat pun weh. Tak habis2 tengok How I Met Your Mother. Hahahahaha Cerita dia sumpah rasa nak tengok je. And I love Barney, kelakar mamat sekeping ni. Then tengok citer cartoon Despicable Me, alololo comel. Manusia yang tak suka cartoon, amatlah rugi. Tqah, please terasa haha. 

Chapters untuk final sangatlah berlambak, baca chapter pun boleh loya, belum tengok isi lagi. Ya Allah, give me mercy. 

Sakit perut, TERmakan segumpal cili tumbuk. Ini namanya enak di mulut tapi tak di perut. Perut kau janganlah buat hal pagi2 buta, please! 

2 comments:

  1. ni mcm blog wik je gaya ko nih...hahaha

    ReplyDelete
  2. haha tau xpe. akn ad updte bkl muncul nnt ;P

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance