Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 21 December 2011

Jiwa Kacau

I need to be at home! Aku rasa aku da gila duduk sini. But the problem is, aku balik pun mak takde kat rumah! Mak pergi KL. Nak suruh aku pergi KL dari sini? Never! Not anymore. Jauh tahu! Unless ada heli jemput aku kat padang Kachi ni hueueuhe.

Jiwa aku da tak betul. Semua nampak tak kena, level sensitif tinggi sikit. And I'm cried in the middle of the night and no one knew, oh now everyone who read this know. Shame on me. Nak kata pms, tak, meroyan agaknya!

Try la duduk Sintok lama2, boleh mental torture. Sumpah kalau ada duit, aku da balik Perak, bawa kereta pergi mana2, ayah pergi KL naik train huehuhue. Duit pun jadi masalah aku sekarang. Ayooo malu oh asyik nak mintak mak duit je. Tak kan nak minta suami pulak, kahwin pun belum!

Note untuk final satu pun aku tak sentuh lagi. Esok last kelas. Sepatutnya aku bersorak kan, tapi huaaaaaaaaa! Kawan2 aku semua balik wuwuwu. Aku duduk la dalam bilik, cakap dengan dinding. Nasib baik ada Cha, boring2 boleh merempit ke Jitra tengok wayang, eh kau bukan takde duit ke Beronnnn??

Da la, bye JK!

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance