Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 20 October 2011

Ye, aku bahagia dengan kehidupan aku sekarang, so what?

Tadi ada 2 tests, 1 english and 1 lagi admin law. Jangan tanya ok ke tak, siapa kenal aku tau la jawapan yang akan diterima haha. Malas la nak fikir pasal tests lagi, sekarang nak fikir pasal cuti je. Ahad ni aku balik Perak bumi indah nan permai yawwww! Lagi best sebab balik dengan kawan2. Auuwwww! Aku dengan Cha ada kerja nak buat kat hotel, alang2 tu, yang lain ikut nak pergi Lost World haha Sila gelak sebab gigih nak ikut aku balik semata nak masuk Lost World. Omel sanad tawan2 titewww! (jilake type camni)

Aku cuti sampai 12 Nov you ollsss, lama kan? Lama kan? Lama tak????!! haha Meroyan! Cuti Deepavali sambung dengan raya haji terus. Sebab tu aku suka duduk Malaysia, Gopal raya aku cuti, Ah Meng raya aku cuti gak, kalau aku raya apa ntah lagi kann. Tapi sebab cuti ter extend, nanti U aku takde study week! Sadissss sangat! Camno aku nak study weh? Aku da la type very the last second punya manusia. Takpe, tu nanti Christmas kita fikir camne haha

Tadi lagi sekali FB aku kena hack. Apa masalah orang tu ntah?? Kau nak tau sangat pasal hidup aku, gtau la! Password pun aku boleh bagi la! Penat tau nak fikir password baru! Nak bubuh nama kucing takde kucing, nak bubuh tarikh annivesary, tak kahwin lagi, nak letak nombor kad pengenalan ayah, pun aku tak ingat! Comel sangat nak hack2, sumbat gula2 hack sekilo dalam mulut kau baru tau! Kalau sekali lagi kena hack, memang aku nk tukar page aku jadi fan page! Baru divaaaa! hahahahah -_-''

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance