Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Saturday, 17 September 2011

the syomelicious smurfs

Semalam disebabkan cuti and kalau stay kat Sintok boleh menyebabkan depress yang melampau, maka aku dengan Cha decide nak keluar cari barang2 yang tak pernah cukup and tengok wayang. Zatyy and adik dia pun follow kitorang, maka keluarlah kami gadis2 jelita mencari jodoh barang hahahaha

Mula2 pergi makan, kedai boleh tahan eksklusif tapi service lembab ya amatttt! Kedai kat Changlun, tapi dapur macam located kat Jitra. Aku and Cha makan Fish n Chip, tapi macam dapat tepung goreng je, but not bad la. Zatyy and adik dia makan steamboat, ha yang ni yummylicious gak la, tomyam dia kawww punya.

Then kitorang pergi beli barang. List barang nak beli 4 je, bawa balik 10 agaknya, da semua kedai aku masuk pastu rasa semua perlu beli. Tabung pun aku beli haha. Cha tanya buat apa aku beli tabung, hey nak menabung la, kata nak kahwin haha. Padahal aku nak beli something, tak kuasa kahwin guna duit aku! haha  

Lepas tu sebab mengidam tengok wayang, dekat2 3 bulan aku tak masuk panggung, kitorang decide pergi tengok The Smurfs :D Cerita dia sangatlah comelsssss! Binatang biru tu nama dorang ikut character dorang. Kalau kelam kabut tu nama dia Clumsy, kalau yang bijak sikit nama dia Brainy. Kalau aku jadi dorang, mesti nama aku Beauty hahahhaha mangkok kau Nadia! Lepas tu kan dorang cakap apa pun mesti ada word 'smurf' hahaha omel! omel! omel! Kitorang tengok yang 3D, rasa nak tangkap2 je simpan dalam beg, jadi kawan dalam hutan ni. Oh heroin cerita tu sumpah comel nak mamp! (you sound lesbo Nadia -_-'') Nak buat camne, da memang perempuan cantik dari lelaki bahahaha

yang merah tu nama dia Papa. Umur 500++. Kau mampu badan kecik camtu tapi da tua? haha
Kenapa cartoon suka buat aku rasa indah? =P

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance