Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Tuesday, 20 September 2011

#randomupdate

Da lama rasanya tak update blog, yela busy dengan assignments hahaha menipu Nadia! Tak de apa yang menarik untuk di update. Hari2 pergi kelas, kalau takde kelas duduk diam2 dalam bilik mengumpat tengok movie. Biasalah, da habis sem baru tak cukup kaki tangan nak buat assignments, awal2 ni kita buat2 lupa tujuan mak ayah hantar masuk U =P

Subjek sem ni agak boring sebab banyak melibatkan government and admin. Belajar bab kawen2, bunuh2 baru thrill ye dak? Sem ni hidup macam tak berapa nak terurus sebab hal DPP aku tak settle lagi. Haishhhhh -_-'' Ok malas fikir

Aku homesick tauuu! Nak balikkk! Hujung bulan 10 or early November baru balik. Lama lagi tahuuuu! Seksa zahir dan batin. Nasib baik ada kawan2 yang memahami keperluan diri, kalau tak mungkin aku da apply pjj, belajar sambil menonton Tom and Jerry di rumah. Wah style!

Eh da la, bosan dengan diri sendiri. Bye!

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance