Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Saturday, 24 September 2011

Hello Seniors Welcome Juniors

Semalam ada program Hello Seniors Welcome Juniors untuk budak2 law sesi 2011. Pagi2 ada acara sukaneka, start pukul 9, pukul 10 baru aku muncul. Well, you know kalau pagi2 weekend ni memang rasa sayang nak bangun awal haha. Aku main benda simple je, bola pingpong. Yang lebihnya tangkap gambar bahaha. Ada satu acara kejar ayam haha acara ni paling kelakar sebab ayam tu tak nak lari. Cool yaww kau ayam, orang sergah macam mana pun buat muka ayam je =P

4 of us, lagi 2 masih di alam mimpi =P


Malam pulak ada acara makan untuk hari raya and few performances. Makan nasi tomato, not bad la. Aku dengan kawan2 duduk betul2 sebelah meja buffet, MC belum habis jemput makan, kitorang da diri sebelah tong nasi pegang pinggan haha sumpah gelojoh! Bakal menantu siapa la hoi. 

sem kitorang buat lagu raya, nyanyi ramai2. Kemain meriahhh, suara geng aku boleh wakil 1 batch =P

my batch :D u guys are superb!

*baik kita orang jarang nampak, yang buruk nampak je. Memang begitu agaknya manusia ni you ollsssss.

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance