Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 7 September 2011

eh tak habis raya lagi?

Semalam aku, Ros, Capek and Wani pergi Ipoh konon nak beraya rumah Ili. Aku ingat nak pakai jeans dengan kemeja je, sekali kene sound sedas dengan mak 'pakai la baju kurung nak beraya, sopan la sikit, nanti ada yang nak masuk meminang, tak jadi terus' haha yela2, maka aku paksa kawan2 yang lain pakai baju kurung gak! haha

Pencapaian yang paling membanggakan, aku da hafal jalan pergi rumah Ili oiii! Haaahhh, bangga2! Jalan rumah dia rumit tak ingat, boleh masuk dari setiap segi pelosok dunia, tapi aku hafal 1 jalan je, boleh guna jugak gps otak aku hehe. 

Lepas zohor, pergi beraya kat JJ pulak haha. Makan Secret Recipe yang da berbulan aku mengidam. Kelass kau Maria pergi JJ pakai baju kurung haha

slmt pulang ke UK yg, jumpe tahun depan ;D

very the potret keluarga haha
capek.wani.ros.kalau-tak-kenal-aku-sepak

wani.ros.nadia.ili-yang-hidang-air-oren-terus-dari-botol hahahaha.capek

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance