Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 29 September 2011

3 movies in a row

cerita ni sumpah kelakar yang tahap kau tercungap2 nak ambil nafas. You know Mr. Bean, dengan muka cekodok dia tu. 1 jam setengah cerita tu, ada la kot 5 minit aku tak gelak. Bukan aku syok sendiri eh, kawan aku yang susah gelak tu pun mengekek ketawa. Tapi ada sorang kawan aku tak gelak tengok cerita ni, gila degil deria gelak kau haha

cerita ni aku tengok half je. Kalau sambung sampai habis mungkin aku muntah hijau @_@. Siapa tak loya woihh tengok badan orang terkerat dua la, tulang2 terkeluar dari badan la, kene cucuk 1 badan sampai berdarah-darah la. Aku rasa penulis skrip dia pontianak =P

cerita ni takut tapi menarik. Aku tak suka cerita2 scary ni, tapi da kawan2 ajak kan, kena la tunjuk macho sikit bahahaha padahal time bab suspen aku sorok muka bawah bantal -_-''. 

5 comments:

  1. muka budak tu macam beiber! :P

    ReplyDelete
  2. @yaya : haha tp die lg comel, seriusly

    @k.bell : haha x sempt nk tutup, tersembur sume =P

    ReplyDelete
  3. johny english x lawak. insidious x seram. final destination mmg x berani tgk. haha

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance