Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 14 July 2011

Transformers and KL Gengster

oh abang handsome. da la handsome, boleh jadi lori pulak tu. senang kahwin dengan dia, tak payah beli rumah haha

Akhirnya semalam dapat juga aku melepaskan gian tengok Transformers- Dark of the Moon. Once again, tak menghampakan langsung, heroin dia pun hot apa, siapa yang tak tengok sebab takde Megan Fox sangatlah lame! Boooo! haha. Optimus Prime tetap dengan tokoh2 leadership dia. Abg Prime, I'm fall in love with u tau. Auwwww! Bumblebee tetap dengan mata kasihan dia haha. Sentinel yang janggut macam Davy Jones tu sumpah rasa nak lipat2 buat atap zink rumah! Jahat bebenau! Da la tua! Eh emo! haha. Askar2 dia tak nak pilih yang macho2 pulak kan. Pandai menarik perhatian penonton betul lah! :D Satu part je dia tak tunjuk at the end of this story, part majlis perbandaran kemas tonw tu balik lepas kena serang haha.


cerita ni aku langgan kat Astro First je. Ha tengok lah kau Aaron Aziz sampai muntah! haha. Abang Long Dil yang buat cerita ni tak stress sangat. But seriously, anak Yusof Haslam entah apa nama dia jadi gengster memang tak kena langsung! Dengan kurus keding nya, tattoo ntah apa2, cakap macam samseng sekolah rendah je, meh Kak Nadia ajar jadi gensgter! hahahahah

Okbye!

2 comments:

  1. nama syamsul dlm cte tu shark..stress ak dgr nama tu byk2 kali. hahahaha...seb bek shark ak sweet..*tiba2 padahal tgh gadoh ni dgn dy..haha

    ReplyDelete
  2. haha rse nk copy ayt ni bg kt shark ko! haha..da blh gelak2 ni, nnt ok lettewww ;)

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance