Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Tuesday, 5 July 2011

berakhirnya satu episod kehidupan :)

Selepas sebulan, hari ni tamatlah dengan rasminya tugas aku sebagai student praktikal kat Mahkamah Tinggi Ipoh. Nak cerita ilmu yang dapat digali, penggali kubur pun tak tergali agaknya. Banyak sangat ilmu yang dapat, pengalaman dengan kawan2, yang dulu kat UUM tak bertegur sape, sampai time praktikal siap bertepuk tampar u olls! Mesra gitewww! haha

Semua staffs kat sana sangatlah friendly macam Thomas & Friends very helpful. Especially Pakcik Ahmad, Cik Tom, Abang Jep, Uncle Linggam. Tak terbalas rasanya jasa dorang. 

Pakcik Ahmad, thank you so much for everything! Pakcik ni banyak sangat tolong kitorang, arrangekan visitation kitorang, siap bagi hadiah lagi wa cakap lu. Kau ada? haha. Nanti saya kahwin, saya jemput pakcik jadi VIP eh? hehe. Hanya Allah yang dapat balas budi baik pakcik :)

with Pakcik Ahmad

To all the staffs, thank you for the knowledge! Mintak maaf kalau ada terkasar bahasa, terlebih gurau, terlalu tepi tapi tak tegur, tersepak kasut kat surau, terbising time hearing, macam2 ter la. Kenangan kat sana tak kan dilupakan! Will miss you all. Special thanx to kroni2 dato' hehe :)

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance