Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Saturday, 25 June 2011

seminggu sekali :)

Hamboih hamboih Saodah oiii, sejak praktikal ni, kemainn busy ye, nak update blog pun jarang2. Kesian blog aku ketandusan kasih sayang dari seorang manusia yang penyayang dan disyangi ramai hahahaha.Eh ok la, aku update semingu sekali dari setahun sekali. Tunggu aku habis praktikal, hari2 aku update nanti. Nasib baik tak kahwin lagi, kalau tak dengan suami aku terabai haha.

Minggu ni praktikal seperti biasa. Ada mooting, visitation, tidur dalam bilik mesyuarat, attach dengan officer, macam2 lagi lah. Semalam baru pergi bilik mayat. Oh oh kah kahena. Aku boleh je nak tengok mayat ke gambar orang hilang perut sebab kene geles ngan tayar lori balak ke. Gua ok je der, ok je! Just gua tak kan sentuh apa2 makanan dalam tempoh 6 jam selepas kejadian. Heh!

Makin hari makin malas nak praktikal. Tak tahulah kenapa, mungkin kecewa tak dapat cuci mata haha. Polis2 penjara banyak yang kacak2, ehem! haha. Ada sorang tu muka macam skandal Abby Abadi, bulu mata melentik you ollss! Tapi kekwat macam kau paling hensem dalam dunia ni. Boleh bla! haha

Ok la, tak tahu nak bebel apa da. Da lama tak menulis, macam ni la jadinye -_-'' selalunya baca kes setebal 248pages je, bagi aku novel lagi bagus!

*say whatever you want, do whatever you wish. I don't mind and I don't care at all.

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance