Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Tuesday, 24 May 2011

Pirates of the Caribbean 4

tengah hari tadi aku pergi Ipoh, ada date dengan girlfriends sehidup semati :D..after we'd our gossipssss, kitorang pergi tengok movie, cerita boyfriend I berlakon you all! hnff hnff mantop giteww..bibit2 cinta aku dengan Johnny Depp bermula dari cerita ni la..alolo tak nak comel gila pulak perangai dia kan?? rasa nak pergi melamar

aku ada baca komen dari siapa entah yang cerita ni tak semantop yang lepas2..tapi bagi aku it's really osemmmm! it's like woooaawww! tapi aku lagi suka heroin lama la..kalau hero pun dia tukar, harus aku tak pergi tengok..Jack Sparrow and Johnny Depp da sebati orang kata..agree?..cerita kali ni tak banyak kat laut sangat

kelakar weh si Jack tu..gaya dia ngan kaki belit nya, sumpah kena dengan watak tu..cerita kali ni ada masukkan pasal mermaid..aku nak jadi macam mermaid dia, hati kental! susah nak nangis..cantik weh mermaids  tu..bab ni tak dapat la aku nak jadikan =P

out of 5, aku bagi 4.5..amacam?? ada rasa terkinja nak pergi tengok?? pergi la weh, tak menyesal wa cakap lu!

oh pujaan hatiku ;P

aim next movie; transformers ;) anyone?

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance