Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 9 May 2011

lecturer gua punya status FB boleh bikin gua gelak! :D

Invigilating students. steady jek semua... senang kot!

haha..senang la sangat! steady la konon..kalau ikutkan aku, time jawab tadi rasa nak lukis gambar doraemon dalam booklet walaupun pada hakikatnya nak buat bulatan pun jadi bentuk piramid! wah seni! :D..ke aku sorang rasa macam tu?? eh tak kot, sebab kawan2 aku merungut benda yang sama sebab kami sama2 tak study kot! kah kah kah..

ada ke salah satu soalan tadi suruh aku advice government! government kau!! mengalahkan Najib da kitorang tadi..aku rasa kalau Najib baca jawapan aku tadi mesti dia kecewa lalu membawa diri ke Uganda mungkin..tak pun dia akan impress ada budak umur 21 tahun sesuka hati tok nenek dia je nak buat law sendiri..haha T__T..nasib baik aku tak mulakan paragraph macam ni; ke hadapan Abang Jib, ni ada sedikit nasihat berbaur ugutan untuk anda..tadi aku buat general la, goreng la apa lagi..hangus ke rentung ke aku tak peduli! 

esok ada paper lagi..nama pun PIL, maknanya kena telan pil la nak study! banyak wehh! aku tak habis study lagi ni, tapi sempat la update blog! dasar!!! haha

oklah, see u next post..wish me luck beautiful people! (dan2 puji) >_<

5 comments:

  1. hahahhaa. goodluck nadia !

    ReplyDelete
  2. fatyn ni kuat gelak la hahahhaa (kata org T_T)..btw tq yangg <3 :)

    ReplyDelete
  3. jom join contest!!!
    ceta kn kisah silam yg pling kelakar k
    sila lihat syarat2 d blog sye ye
    http://hafsahharun.blogspot.com

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance